מתוך התוכנית "מיקי שמו אופה מהלב"

המרכיבים

לבצק טארטלט

  • 150 גרם חמאה
  • 150 גרם סוכר
  • 3 חלמונים
  • 150 גרם קמח
  • 2 שקיות אבקת אפייה
  • 100 גרם פיסטוקים טחונים
  • 6 משמשים טריים חתוכים לרבעים

לקרם יוגורט

  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות יוגורט
  • 1 כף מיץ מלימון טרי
  • 1 כף אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל

לקישוט

  • אוכמניות טריות
  • חצאי משמש צלויים בגריל

אופן ההכנה

  1. מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים חלמונים וממשיכים להקציף.
  2. מנמיכים מהירות ומוסיפים קמח, אבקת אפייה ופיסטוקים.
  3. מורחים על גבי טבעות אפייה בקוטר 8 גובה 2 ס"מ.
  4. מסדרים 4 רבעי משמש על כל טבעת אפייה ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות. מצננים.
  5. מקציפים את כל חומרי קרם היוגורט לקרם אחיד.
  6. מניחים כף קרם על כל בצק טארטלט ומפזרים אוכמניות טריות וחצאי משמש שהכנסנו לדקות ספורות לגריל.