סלט עגבניות טריות וצלויות

None

שאול בן אדרת

|

26.06.11 02:07

 
מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

 

המרכיבים

  • 10 עגבניות שרי תמר
  • 10 עגבניות שרי צהובות
  • 10 עגבניות שרי מיובשות
  • 10 עגבניות מיובשות
  • 10 עגבניות שרי רגילות
  • 1 כף מיץ לימון
  • 4 כפות שמן אבוקדו
  • 1 כף נענע מיובשת
  • 1 כף זעתר מיובש
  • מלח ופלפל

 

אופן ההכנה

  1. חוצים  את עשרת עגבניות השרי הרגילות  ומניחים בתבנית שרופדה בנייר אפייה. צולים במשך 10 דקות בתנור שחום לחום המקסימלי. מוציאים, מצננים ומניחים בקערה.
  2. חוצים את שאר העגבניות ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד