מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 1 כפית זרעי צ'יה – מושרים במים
- 1/4 כוס מים
- 1 בננה בשלה (אפשר גם קפואה)
- 1/2 כוס פירות העונה
- חופן עלים ירוקים (מנגלד, נענע, תרד)
- 1 כף גוג'י
- 1 כפית מכל אחד: פולן, פולי קקאו, מאקה, אבקת חרובים
- 1/2 כפית ספירולינה
- 1/2 מקל וניל חצוי לאורך - התוך בלבד
- חופן שקדים (מושרים וקלופים) או קשיו
- 1 כף שמן קוקוס מכבישה קרה, מומס
- 6-4 קוביות קרח
אופן ההכנה
- מניחים את כל המרכיבים מלבד הקרח בבלנדר.
- טוחנים כדקה עד שהשייק חלק.
- מוסיפים את הקרח וממשיכים לטחון עד שהוא נגרס לחלוטין. מוזגים לכוס זכוכית גדולה ומגישים עם כפית ארוכה.