מתוך התוכנית "אוכל של בית"

המרכיבים

  • 1 כפית זרעי צ'יה – מושרים במים
  • 1/4 כוס מים
  • 1 בננה בשלה (אפשר גם קפואה)
  • 1/2 כוס פירות העונה
  • חופן עלים ירוקים (מנגלד, נענע, תרד)
  • 1 כף גוג'י
  • 1 כפית מכל אחד: פולן, פולי קקאו, מאקה, אבקת חרובים
  • 1/2 כפית ספירולינה
  • 1/2 מקל וניל חצוי לאורך - התוך בלבד
  • חופן שקדים (מושרים וקלופים) או קשיו
  • 1 כף שמן קוקוס מכבישה קרה, מומס
  • 6-4 קוביות קרח

אופן ההכנה

  1. מניחים את כל המרכיבים מלבד הקרח בבלנדר.
  2. טוחנים כדקה עד שהשייק חלק.
  3. מוסיפים את הקרח וממשיכים לטחון עד שהוא נגרס לחלוטין. מוזגים לכוס זכוכית גדולה ומגישים עם כפית ארוכה.