מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 1/4 חבילת בצק עלים קפוא
- 1/2 כוס קינמון
- 1 ביצה
- 1 כוס סוכר חום
אופן ההכנה
- פורסים את הבצק ומרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
- טורפים את הביצה, מורחים על הבצק ומפזרים את הקינמון והסוכר בצורה אחידה.
- חותכים את הבצק לאצבעות ברוחב 2 ס"מ.מסובבים את אצבעות הבצק בתנועה של סחיטה.
- מרפדים מגש בנייר אפייה ומסדרים עליו את מקלות הבצק.
- אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות בין 10 ל-12 דקות עד להשחמה.