מרכיבים (לשני אנשים רעבים)
- 1 בייבי בוק צ'וי (כרוב סיני)
- 1/2 חבילת עלים - למשל, עלי בייבי או עלים בטעם לימון, אם יוצא לכם להיתקל בכאלה (הם נמכרים בעיקר בשווקים אורגניים)
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1/2 צרור כוסברה
- 1 כף גדושה סליקורניה קצוצה (צמח תבלין מלוח)
- 2 פלפלים אדומים ארוכים ומתוקים
- 1 בצל סגול
- 3-2 משמשים אורגניים
- חופן אגוזי קשיו קלויים
- שמן זית
- מיץ לימון
- פלפל שחור
- 1 לחמנייה או בייגל
- חתיכה יפה של גבינת סנט מור ממש שמנה
אופן ההכנה
- שוטפים את כל הירקות והעלים ממש טוב.
- מפרידים את עלי הבוק צ'וי מבסיסם (שומרים את הבסיס לקישוט).
- קוצצים את העלים ועשבי התיבול.
- חותכים את הפלפל לפרוסות.
- חותכים את הבצל לפרוסות דקיקות.
- חותכים את המשמשים לשמיניות.
- מוסיפים את אגוזי הקשיו.
- מתבלים בשמן זית, לימון ופלפל שחור גרוס, ומערבבים הכל.
- פורסים את הלחמנייה ומורחים עליה מלא מלא גבינה שמנה כדי להתגבר על הבריאות של הסלט.
- אוכלים הכל!
- מתוך הבלוג של לילה - Layla Cooking