מתוך התוכנית "מיני שף"

המרכיבים

  • 1 נתח סלמון טרי, נקי מעור ועצמות, במשקל 200 גרם
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית טימין
  • 1 כף רוזמרין

לסלט

  • 1 ראש אנדיב
  • 1 מלפפון
  • 1 חסה אייסברג
  • 1 חסה אלון אדום
  • 1 כוס פולי סויה טריים
  • 5 טוסטונים
  • 2 כפות אגוזי מלך קלויים

לרוטב

  • 2 כפות בצל סגול קצוץ
  • 3 כפות חרדל דיז'ון
  • 1 ו-1/2 כפות דבש
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

  1. הסלמון: מחממים מחבת עם שמן זית, מפזרים על הסלמון טימין ורוזמרין וצורבים כ-2 דקות מכל צד.
  2. הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
  3. הרכבת המנה: מערבבים את החסות עם הרוטב. מפזרים מעל פולי סויה ואגוזי מלך. חותכים את הסלמון לפרוסות יפות ומסדרים סביב הסלט. מסדרים ליד את הטוסטונים.