מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

המרכיבים

  • 1/3 חבילה אטריות אורז רחבות

לרוטב

  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית שורש ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 2 כפות רוטב סויה
  • טבסקו לפי הטעם
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף חומץ אורז
  • 1 כף סוכר
  • 3 כפות טחינה
  • 1/3 כוס חמאת בוטנים עם פצפוצי בוטנים

לקישוט

  • 1/3 כוס שומשום
  • 2 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים דקים

אופן ההכנה

  1. חולטים את אטריות האורז במים רותחים עד שהן רכות. מעבירים למסננת, שוטפים תחת מים קרים ומניחים בצד לניקוז הנוזלים. מצננים את האטריות במקרר עד השימוש.
  2. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
  3. יוצקים את הרוטב מעל האטריות הקרות ומערבבים היטב.
  4. מפזרים בצל ירוק ושומשום ומגישים.