מתוך התוכנית "מיני שף"

המרכיבים

  • 1 בריוש בצורת אינגליש קייק
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 ביצה
  • 2 בננות
  • 3 כפות דבש
  • 100 גרם שקדים קלויים פרוסים
  • 30 גרם חמאה
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  1. טורפים יחד את הביצה והחלב.
  2. פורסים את הבריוש לפרוסות בעובי 1 ס"מ וטובלים בבלילת החלב.
  3. מטגנים את הפרוסות בחמאה כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
  4. מוסיפים למחבת את הבננות הפרוסות, הדבש והשקדים ומקפיצים כ-2 דקות.
  5. יוצקים את הבננות המוקפצות על הפרוסות, מקציפים את השמנת לקצפת ומניחים מעל כל מנה.