מתוך התוכנית "מיני שף"
המרכיבים
- 1 בריוש בצורת אינגליש קייק
- 1/2 כוס חלב
- 1 ביצה
- 2 בננות
- 3 כפות דבש
- 100 גרם שקדים קלויים פרוסים
- 30 גרם חמאה
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- טורפים יחד את הביצה והחלב.
- פורסים את הבריוש לפרוסות בעובי 1 ס"מ וטובלים בבלילת החלב.
- מטגנים את הפרוסות בחמאה כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
- מוסיפים למחבת את הבננות הפרוסות, הדבש והשקדים ומקפיצים כ-2 דקות.
- יוצקים את הבננות המוקפצות על הפרוסות, מקציפים את השמנת לקצפת ומניחים מעל כל מנה.