כדי להפוך את המתכון לכשר, אפשר להמיר את שוקולד החלב בשוקולד מריר, ואת השמנת בשמנת צמחית.

מרכיבים

  • 6 צלעות טלה טריות
  • 250 מ"ל (1 כוס) ליקר שוקולד

לרוטב
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 200 מ"ל (קצת יותר מ-1/4 כוס) שמנת מתוקה
  • 100 גרם מחית אגוזי לוז (להשיג בחנויות בישול ואפייה)

אופן ההכנה

  1. משרים את צלעות הטלה בליקר במשך 6 שעות לפחות (יש להניח את הבשר במקרר בכלי מכוסה).
  2. כחצי שעה לפני הצלייה מוציאים את הצלעות מהמקרר, כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר.
  3. בינתיים מכינים את הרוטב: מביאים את השמנת לרתיחה ומסירים מהאש. שמים בקערה את השוקולד והנוגט ויוצקים עליהם את השמנת הרותחת. מערבלים עם מיקסר ידני עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  4. צולים את הצלעות על האש.
  5. מגישים עם הרוטב.