מרכיבים:

  • 10 עלי חסה רומית
  • 1 לימון
  • 3 אגוזי ברזיל מרוסקים
  • 2 כפות גבינת עזים מפוררת
  • 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים לאורכם
  • שמן זית
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור

אופן ההכנה
  1. חולטים את עלי החסה 2 דקות במים רותחים עם מעט מלח. מסננים ומניחים בצד. מגררים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
  2. מגלגלים כל עלה חסה ומסדרים בשכבה אחידה בצלחת הגשה.
  3. מפזרים על החסה את קליפת הלימון המגוררת , בצל ירוק, גבינת עזים, שמן זית ואת מיץ הלימון הסחוט. מתבלים במלח ים אטלנטי ובפלפל שחור.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר.