מרכיבים:
- 10 עלי חסה רומית
- 1 לימון
- 3 אגוזי ברזיל מרוסקים
- 2 כפות גבינת עזים מפוררת
- 4 גבעולי בצל ירוק חתוכים לאורכם
- שמן זית
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור
- חולטים את עלי החסה 2 דקות במים רותחים עם מעט מלח. מסננים ומניחים בצד. מגררים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ.
- מגלגלים כל עלה חסה ומסדרים בשכבה אחידה בצלחת הגשה.
- מפזרים על החסה את קליפת הלימון המגוררת , בצל ירוק, גבינת עזים, שמן זית ואת מיץ הלימון הסחוט. מתבלים במלח ים אטלנטי ובפלפל שחור.
- מגישים בטמפרטורת החדר.