מאגר המתכונים > כבושים וחמוצים
דירוג גולשים (18):
3
דרג:
העדפות מיוחדות: טבעוני, דיאטטי, ללא גלוטן, צמחוני
מטבח: ישראלי
דרגת קושי: קל
- 2 שורשי קולרבי
- 1/2 כרוב
- 1/4 כרובית
- פלפל ירוק חריף לפי הטעם
- 3 גזרים
- 2 קישואים
- 2 פלפלים אדומים
- 2 פלפלים צהובים
- קצת גבעולי כרפס (סלרי)
- 6 כוסות מים
- כ-2 כוסות חומץ
- קצת עלי דפנה
- 2 כפיות מלח
- 1/2 כפית סוכר
- 1/4 1 כפות קארי לחמוצים (להשיג בחנויות תבלינים)
- שוטפים את הירקות, פורסים ומניחים בסיר גדול.
- מרתיחים בקומקום כ-6 כוסות מים (צריך כמות שתכסה את הירקות).
- יוצקים את המים הרותחים על הירקות ומוסיפים את החומץ, עלי הדפנה, המלח הסוכר והקארי.
- מביאים לרתיחה שנייה ומורידים מהאש. לאחר שהירקות מתקררים מעט מעבירים לצנצנת.
- החמוצים מוכנים לאכילה למחרת.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content