ירקות חמוצים
                    None
                    
                    
                      שרה קומא
                      |
                       23.04.11 11:39 
                      
                        
                        
                      
                     
                    
                   
                 
               
             
            
            
               
                
                  
                    
                      
                        
                          
                              
                                
- 2 שורשי קולרבי 
- 1/2 כרוב 
- 1/4 כרובית 
- פלפל ירוק חריף לפי הטעם 
- 3 גזרים 
- 2 קישואים 
- 2 פלפלים אדומים 
- 2 פלפלים צהובים 
- קצת גבעולי כרפס (סלרי) 
- 6 כוסות מים 
- כ-2 כוסות חומץ 
- קצת עלי דפנה 
- 2 כפיות מלח 
- 1/2 כפית סוכר 
- 1/4 1 כפות קארי לחמוצים (להשיג בחנויות תבלינים)
 
- שוטפים את הירקות, פורסים ומניחים בסיר גדול. 
- מרתיחים בקומקום כ-6 כוסות מים (צריך כמות שתכסה את הירקות). 
- יוצקים את המים הרותחים על הירקות ומוסיפים את החומץ, עלי הדפנה, המלח הסוכר והקארי. 
- מביאים לרתיחה שנייה ומורידים מהאש. לאחר שהירקות מתקררים מעט מעבירים לצנצנת. 
- החמוצים מוכנים לאכילה למחרת.