במקום עוף מתקתק בסויה ודבש, נסו הפעם טעמים אסייתיים קצת שונים.
- מתוך הכתבה סדר אקספרס
מרכיבים (4 מנות)
- 4 כרעי עוף, מופרדות לשוקיים וירכיים
- מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
- מעט שמן
- 2 צרורות של בצל ירוק
- 2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
- 1 פלפל צ'ילי אדום טרי, פרוס דק
- 1 ראש שום חצוי לרוחבו
- 2 כוסות מים
אופן ההכנה
- מתבלים את העוף במלח ומעט פלפל שחור. מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. לאחר שהשמן חם משחימים את העוף במשך 6-5 דקות מכל צד.
- במקביל להשחמת העוף חותכים את הבצל הירוק, כולל החלק הלבן, לפרוסות באורך כ-2 ס"מ.
- לאחר שהעוף השחים מוסיפים לסיר את הג'ינג'ר, הצ'ילי והבצל הירוק ומטגנים כמה דקות.
- מוסיפים לסיר את המים ואת ראש השום ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים כשעה, כשהסיר מכוסה.
- חגי לרנר הוא מרכז מגמת הבישול בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים"