מאגר המתכונים > דגנים וקטניות
דירוג גולשים (4):
3.5
דרג:
העדפות מיוחדות: צמחוני
מטבח: מזרח אירופי
דרגת קושי: קל
-
1 כוס קמח מצה
- 4 ביצים בגודל L
- 4 כפות שמן
- 1 כפית מלח
- פלפל שחור
- 1 כוס מים רותחים
- מניחים את קמח המצה בקערה. טורפים את הביצים והשמן עם המלח והפלפל השחור ומוסיפים לקערה.
- מערבבים היטב. מוסיפים את המים הרותחים תוך ערבוב וממשיכים לבחוש עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכסים את הקערה ומניחים אותה בצד למשך שעה-שעתיים.
- ממלאים סיר במים עם מעט מלח או בנוזל בישול מתובל (מתכון בהמשך) ומביאים לרתיחה.
- מניחים ליד הסיר קערה עם מים קרים. מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה כדורים קטנים (בערך בגודל של אגוז מלך). מחליקים את הכדורים בזהירות לתוך הסיר.
- מבשלים את הקניידלך ברתיחה במשך 30 דקות. מוציאים מהמים ומניחים במסננת.
כל התגובותפוסטבקיםטיפים
פתיחת כל התגובות•
מהסוף להתחלה•
הכי פופולאריות
תודה רבה.
תגובתך התקבלה, והיא תפורסם בכפוף לתנאי השימוש באתר
ולשיקולי המערכת
barak
234 (42)
this is my content