נכון, יש היום המון מסעדות הודיות בישראל. אבל מאחורי כמה מהן עומדים אנשים שבאמת נולדו בהודו ומכירים את התרבות שלה מגיל אפס - ולא כאלה שחזרו מוארים מהטיול של אחרי הצבא? השף שאול בן אדרת נסע לרמלה וגילה שם מסעדה מהסוג הראשון.

מהרג'ה נמצאת בבעלות בני הזוג בת שבע ודוד אסטיוקר, שנולדו בהודו ועלו לישראל. יחד עם צוות של טבחים הודים הם מכינים במקום מאכלים צמחוניים-חלביים אותנטיים, בדיוק כמו שעושים אותם בתת היבשת: מלאי-כופתה (כופתאות תפוחי אדמה ממולאות גבינה ברוטב קשיו), פלק פניר (תבשיל גבינה ותרד), סמוסה עם תפוחי אדמה ואפונה - ועוד הרבה אחרים.

לקינוח, מבקר בן אדרת בחנות שמפעילה המסעדה, שם הוא דוגם תבלינים אקזוטיים והמון ממתקים מיוחדים.