פרסום ראשון: המעצב הישראלי אלון ליבנה ישיק חנות ראשונה בניו יורק

לאחר 4 עונות רצופות של תצוגות בשבוע האופנה ניו יורק, אלון ליבנה נעדר מרשימת המציגים באירוע בחודש הבא. הסיבה? "ארגון מחדש לקראת פתיחת הסניף בניו יורק בהמשך השנה"

איתי יעקב

|

18.01.15 10:24

הרגעים הגדולים שבוע האופנה ניו יורק אביב קיץ 2014 הישראלים אלון ליבנה
הרגעים הגדולים שבוע האופנה ניו יורק אביב קיץ 2014 הישראלים אלון ליבנה (אלון ליבנה. "התצוגות המוצלחות בשבוע האופנה העולמי יצרו ביקושים רבים שמחובתנו‪ ‬לספקם באיכות ובזמן, כדי להבטיח את המשך הגידול בפעילות לטווח הארוך")
שבוע האופנה ניו יורק קולקציית סתיו חורף 2014 2015 הישראלים אלון ליבנה
שבוע האופנה ניו יורק קולקציית סתיו חורף 2014 2015 הישראלים אלון ליבנה (תצוגה של אלון ליבנה בשבוע האופנה בניו יורק. ההשתתפות באירוע הזניקה את הקריירה הבינלאומית והישראלית של המעצב באופן מטאורי)
 

ביום חמישי האחרון פורסם לוח התצוגות של שבוע האופנה בניו יורק, שיתקיים בין ה-12 ל-19 בפברואר במתחם הלינקולן סנטר בעיר, ומתוכה עולה כי בניגוד לשנתיים האחרונות מעצב האופנה הישראלי אלון ליבנה לא יציג הפעם קולקציה במסגרת האירוע.

 

 

מאז פברואר 2013, כשהציג לראשונה קולקציה בניו יורק (סתיו-חורף 2013-14) בפרזנטציה לעיתונאים, שמר ליבנה על עיקרון הרצף, המשמעותי עבור קניינים, והיה אורח קבוע באוהל התצוגות הניו יורקי. כעת הרצף נקטע ובמקביל, שמו של ליבנה הוסר גם מהאתר של Showroom Seven, השואו רום הניו יורקי שייצג אותו בשנתיים האחרונות. לכאורה מסתמן כאן משבר כלשהו במותג שבנה המעצב בקפידה, אולם מתגובתו של ליבנה עולה כי דווקא מדובר בירידה לצורך זינוק משמעותי הרבה יותר.

 

 

מאלון ליבנה נמסר: "לאחר שהצגנו ברצף בארבע העונות האחרונות בשבוע האופנה בניו יורק, החלטנו להתמקד העונה בארגון מחדש, שמטרתו התאמת תשתיות החברה לייצוא והגברת כושר היצור תוך שמירה על איכות. התצוגות המוצלחות בשבוע האופנה העולמי יצרו ביקושים רבים שמחובתנו‪ ‬לספקם באיכות ובזמן, כדי להבטיח את המשך הגידול בפעילות לטווח הארוך. פתיחת הסניף בניו יורק המתוכננת בהמשך השנה תקל גם על העבודה מול הסלבריטאיות מכל העולם, ועל המשך ההשתתפות בשבועות האופנה ובפרויקטים הרבים המתוכננים בהמשך".  

 

עוד בערוץ האופנה

 

 

צילום: שוקה כהן
סיכום שנה 2014 רגעי אופנה מוזיקה ליידי גאגא אלון ליבנה (צילום: שוקה כהן)

 

 

לדבריו של ליבנה, במהלך השנה הוא צפוי להשיק חנות ראשונה בניו יורק, סניף של המותג אלון ליבנה שיצטרף לסטודיו ולחנות שפתח מוקדם יותר השנה בנווה צדק. ליבנה סירב בשלב זה להוסיף אינפורמציה על המהלך הצפוי בניו יורק,וכן להתייחס לעזיבתו את השואו רום הניו יורקי שייצג אותו עד כה בעיר.

 

 

ההשתתפות בשבוע האופנה ניו יורק הזניקה את הקריירה הבינלאומית והישראלית של ליבנה באופן מטאורי. בשנתיים שחלפו מאז הציג שם לראשונה יצר קשרים עם סטייליסטים מובילים של זמרות וכוכבות נודעות, וזכה להלביש בעיצוביו את ביונסה בסיבוב ההופעות שלה, את ליידי גאגא במספר רב של אירועים והופעות, וכן סלבס כמו קים קרדשיאן, נעמי קמפבל, פריס הילטון ואחרות.

 

 

שבוע האופנה של ניו יורק בהפקת חברת IMG יתקיים העונה בפעם האחרונה במתחם הלינקולן סנטר, ובחודש ספטמבר יעבור ללוקיישן חדש בדאון טאון מנהטן. טרם פורסמו פרטים נוספים בנוגע למיקום החדש של האירוע.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד