''פנטהאוז basic'': האחות הקטנה והפחות יקרה של ''פנטהאוז''

חודשיים אחרי קסטיאל, עוד רשת רהיטי יוקרה מבקשת למשוך קהל חדש עם מחירים נגישים יותר. הסגנון: אירופי-כפרי

שרון היבש

|

03.03.13 01:15

פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול (חלל התצוגה משתרע על שטח של 400 מ''ר, הסגנון אירופי-כפרי בצבעים טבעיים, עם הרבה פריטים מעץ אלון וריפוד מבדי פשתן וכותנה)
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול (את הפריטים מייצרות שלוש חברות בלגיות, שאיתן חתמה ''פנטהאוז'' על הסכם בלעדיות. החנות החדשה נשענת על המוניטין של הרשת הוותיקה)
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול (בחנות אפשר לרהט בית שלם בכ-50 אלף שקלים. המיטה הזוגית בתמונה, לדוגמה, עולה 6,300 שקלים)
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול (אירופה הקלאסית. שולחן כתיבה ב-3,530 שקלים עם כיסא ב-1,390 שקלים)
 

עוד רשת רהיטי יוקרה מבקשת למשוך קהל יעד חדש, עממי ורחב יותר: הבוקר הכריזה רשת "פנטהאוז" על פתיחתה של "פנטהאוז Basic" – חנות חדשה שמציעה רהיטים ופריטי עיצוב משלימים במחירים נמוכים משמעותית מאלה שבחנות האם.

 

באולם התצוגה, שמשתרע על שטח של 400 מ"ר, מוצגת קולקציה שמאפשרת לרהט את כל חדרי הבית בפחות מ-50 אלף שקלים. בסכום הזה תוכלו לרכוש שולחן אוכל (7,000 שקלים) וכיסאות לשישה סועדים (790 שקלים לכיסא), ספה (6,000 שקלים), כורסה (2,350 שקלים), שולחן קפה (4,800 שקלים), מיטה זוגית (6,300 שקלים) ושתי שידות צד (1,650 שקלים), שולחן כתיבה (3,530 שקלים) עם כיסא (1,390 שקלים) ושידה לחדר הרחצה, שכוללת כיור, משטח שיש ומראה (5,550 שקלים). כל הפריטים בחנות הם תוצרתן של שלוש חברות בלגיות, שאת מוצריהן מייבאת פנטהאוז בבלעדיות.

 

צילום: סשה גרין
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול (צילום: סשה גרין)

 

הרעיון דומה לזה שהציג המותג הוותיק קסטיאל לפני חודשיים בחנות החדשה "as is". גם כאן נשען המיקום – והמוניטין – על זה של חנות האם. הסגנון, לעומת זאת, שונה. בקסטיאל הלכו על הקו המוכר והקלאסי שלהם, שאותו עטפו בחלל תעשייתי חשוף. בפנטהאוז Basic מדובר בעיקר בפריטים בסגנון אירופי-כפרי, עשויים עץ אלון ומרופדים בפשתן וכותנה.

 

בשוק רהיטי היוקרה מקדישים באחרונה יותר תשומת לב לשכבת הקונים שלא מעוניינת בשם המותג אלא במחיר. "אנחנו קשובים לאנשים שנכנסים לחנות. הם מתמקחים על מחיר, מבקשים פתרונות זולים יותר", הסביר הבוקר דיויד עזר מטרסו, בעלי הרשת, את הצעד. "במקביל נפתחו ביפו מספר גלריות שמציעות פריטי ריהוט במחירים זולים, ולבסוף, אי אפשר להתעלם מהמחאה החברתית".

 

 

צילום: סשה גרין
פנטהאוז בייסיק רהיטים הקו הזול (צילום: סשה גרין)

 

איפה: פלך 3 או שלבים 14, יפו.

 

>> הקו החדש והזול מבית קסטיאל: איך זה נראה וכמה זה עולה?

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד