מרכיבים
2 עוגות אינגליש קייק
- 4 ביצים גודל L
- 1 כוס שמן קנולה
- 1 כוס מיץ סחוט מקלמנטינות טריות
- 1/2 כוס סוכר חום + 1/2 כוס סוכר לבן
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף סירופ מייפל טבעי
- 1/3 2 כוסות קמח תופח
- אבקת סוכר (לקישוט)
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. משמנים קלות את התבניות.
- שמים את כל המרכיבים, למעט הקמח ואבקת הסוכר בקערת המיקסר עם בלון הקצפה ומערבבים כמה דקות עד לקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים שוב עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
- מחלקים את הבלילה בין שתי התבניות ואופים במשך 40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מעלים את הטמפרטורה ל- 180 ואופים 5 דקות נוספות עד להזהבה יפה. מוציאים, מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי אפשר למצוא בעמוד האינסטגרם שלה ובבלוג "Moroccan Girl"
עוד מנה שכולם יאהבו: פנקייקס מושלמים