לא מגדל יוקרה אבל לא פחות מפנק: ערימת פנקייקים מושלמים ושמנמנים

מה שוות הצהרות אהבה ללא הוכחה בפועל? אנחנו ממליצים לגבות את המילים שלכם עם צלחת ועליה מערום של לביבות רכות, כי אף אחד לא נהנה להתעסק עם טיגונים

אסתר דורון צרפתי

|

24.12.20 11:32

לשימוש הכתבה בלבד אוכל פנקייקס אסתר דורון צרפתי
לשימוש הכתבה בלבד אוכל פנקייקס אסתר דורון צרפתי (בעינינו זה מגדל יוקרה: פנקייקסים עם סירופ מייפל)

מרכיבים

כ-14 פנקייקים עבים

 

  • 1 ביצה גודל L
  • 1 כוס חלב
  • 30 גרם חמאה, מומסת
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח תופח
  • שמן קנולה (לשימון המחבת)
  • תוספות אהובות: סירופ מייפל, אבקת סוכר, פצפוצי שוקולד צ'יפס, פירות חתוכים וכו'

 

אופן ההכנה

  1. טורפים יחד את הביצה, החלב, החמאה, הסוכר והווניל עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. מוסיפים את הקמח וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה, ללא גושים.
  3. משמנים מחבת קטנה ומחממים אותה יוצקים מהבלילה למחבת ומטגנים, כאשר מופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים לצד השני ומטגנים כדקה נוספת, עד להזהבה. עורמים את הפנקייקים אחד על גבי השני עד להגשה. מגישים עם תוספות אהובות.

 

עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי אפשר למצוא בעמוד האינסטגרם שלה ובבלוג "Moroccan Girl"

 

עוד משהו שכולם נהנים לחטוף - בורקס פיצה מהיר

 

צילום: אסתר דורון צרפתי
לשימוש הכתבה בלבד אוכל בורקס פיצה אסתר דורון צרפתי (צילום: אסתר דורון צרפתי)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד