בעינינו זה מגדל יוקרה: פנקייקסים עם סירופ מייפל (צילום: אסתר דורון צרפתי)
מרכיבים
כ-14 פנקייקים עבים
- 1 ביצה גודל L
- 1 כוס חלב
- 30 גרם חמאה, מומסת
- 1/4 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס קמח תופח
- שמן קנולה (לשימון המחבת)
- תוספות אהובות: סירופ מייפל, אבקת סוכר, פצפוצי שוקולד צ'יפס, פירות חתוכים וכו'
אופן ההכנה
- טורפים יחד את הביצה, החלב, החמאה, הסוכר והווניל עד לקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים את הקמח וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה, ללא גושים.
- משמנים מחבת קטנה ומחממים אותה יוצקים מהבלילה למחבת ומטגנים, כאשר מופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים לצד השני ומטגנים כדקה נוספת, עד להזהבה. עורמים את הפנקייקים אחד על גבי השני עד להגשה. מגישים עם תוספות אהובות.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי אפשר למצוא בעמוד האינסטגרם שלה ובבלוג "Moroccan Girl"
עוד משהו שכולם נהנים לחטוף - בורקס פיצה מהיר