מנת ירקות מוצלחת במיוחד - לביבות זוקיני שחומות וטעימות (צילום: אפיק גבאי)
מרכיבים
- 4 זוקיני מגוררים וסחוטים מנוזלים
- 1 בצל מגורר וסחוט מנוזלים
- 1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות מיונז
- 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- 4-3 כפות קמח לבן
- שמן קנולה (לטיגון)
להגשה
- רוטב צ'ילי מתוק
- מיונז שום
אופן ההכנה
- מגרדים את הזוקיני והבצל על פומפייה דקה וסוחטים היטב. שמים בקערה.
- מוסיפים את הפטרוזיליה, המלח, הפלפל והמיונז. מוסיפים את הגבינה והקמח ומערבבים שוב.
- מחממים את השמן במחבת ומניחים כף מהתערובת, משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. חוזרים על התהליך עם יתר התערובת. מגישים עם רוטב צ'ילי ומיונז שום.
* המתכון באדיבות המותג מאסטר שף