
מרכיבים
(5 מנות)
- 4 כפות שמן זית
- 6 תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים או לפרוסות עבות
- 2 זוקיני, חתוכים בעובי של 1/2 ס"מ
- 6 עלי מנגולד, פרוסים לרצועות
- 4 שיני שום, פרוסות
- 1 כוס יין לבן
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף סילאן
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת
- 1 חבילה פסטה פוזילי או פסטה קצרה אחרת, מבושלת לפי הוראות היצרן
- 100 גרם שקדים מולבנים קלויים
- 100 גרם פרמזן מגורר להגשה (לא חייבים)
אופן ההכנה
- מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הארטישוק והזוקיני, מטגנים כ-6 דקות.
- מוסיפים את עלי המנגולד, השום, היין, המלח, הסילאן, הפלפל וקליפת הלימון ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים. מניחים לדקה לספיגת הטעמים.
- מעבירים לקערה ומגישים עם שקדים ופרמזן מפוזרים מעל.
המתכון באדיבות המותג "ברילה"

רוצים עוד צבעים? נסו פסטה עם ירקות קלויים