
לשימוש הכתבה בלבד אוכל אורז עם פרגיות אפרת סיאצ'י
(נשאר אורז מאתמול? איזה כיף לכם! עכשיו יש לכם תירוץ להכין את המנה הנפלאה הזאת: אורז עם פרגיות)
מרכיבים
לפרגיות
- 350-300 גרם פרגיות, חתוכות לקוביות
- 1 כף סילאן
- 1 כף רוטב סויה
- 1/4 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
- 2-1 כפות שמן
לתבשיל
- 4 כוסות אורז לבן או מלא, מבושל
- 3/4 כוס אפונה וגזר מוקפאים או מקופסת שימורים
- 1/2 כוס גרעיני תירס מקופסת שימורים
- 3 כפות רוטב סויה
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
- הפרגיות: מתבלים את הפרגיות ברוטב הסויה, הסילאן, המלח והפלפל. מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הפרגיות 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית.
- התבשיל: מוסיפים למחבת את האורז המבושל, האפונה והגזר, התירס ומערבבים.
- מתבלים ברוטב הסויה והפלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 5-3 דקות, עד לספיגת הטעמים. מגישים חם.
עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"