תבשיל בשלושה צבעים: אורז מוקפץ עם פרגיות, אפונה, גזר ותירס

אין צורך להסתבך עם כמויות תבלינים, הררי כלים ושיטות הכנה - אפשר פשוט להוציא את שאריות האורז מאתמול, להכניס בו קצת טעמים ולהקפיץ אותו לכדי ארוחה נהדרת

אפרת סיאצ'י

|

16.11.20 08:40

לשימוש הכתבה בלבד אוכל אורז עם פרגיות אפרת סיאצ'י
לשימוש הכתבה בלבד אוכל אורז עם פרגיות אפרת סיאצ'י (נשאר אורז מאתמול? איזה כיף לכם! עכשיו יש לכם תירוץ להכין את המנה הנפלאה הזאת: אורז עם פרגיות)

מרכיבים

 

לפרגיות

  • 350-300 גרם פרגיות, חתוכות לקוביות
  • 1 כף סילאן
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/4 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 2-1 כפות שמן

 

לתבשיל

  • 4 כוסות אורז לבן או מלא, מבושל
  • 3/4 כוס אפונה וגזר מוקפאים או מקופסת שימורים
  • 1/2 כוס גרעיני תירס מקופסת שימורים
  • 3 כפות רוטב סויה
  • קורט פלפל שחור

 

אופן ההכנה

  1. הפרגיות: מתבלים את הפרגיות ברוטב הסויה, הסילאן, המלח והפלפל. מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הפרגיות 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית.
  2. התבשיל: מוסיפים למחבת את האורז המבושל, האפונה והגזר, התירס ומערבבים.
  3. מתבלים ברוטב הסויה והפלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 5-3 דקות, עד לספיגת הטעמים. מגישים חם.

 

 

עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"

 

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד