הדילמה נפתרה – נמצא המיזוג המושלם בין שוקולד מריר לחלב

שוקולד הוא מקור לאושר, אך הוא מציב אותנו בפני דילמה קשה - מריר או חלב? כעת, עם דארק מילק, אפשר להפסיק להתלבט

מוגש מטעם מילקה

|

15.11.20 | 13:46

עבור כל מי שאוהב שוקולד אבל לא רוצה להתפשר על הטעם, האיכות והפינוק - דארק מילק הוא החידוש שכדאי לחפש על המדפים (צילום: Shutterstock)
עבור כל מי שאוהב שוקולד אבל לא רוצה להתפשר על הטעם, האיכות והפינוק - דארק מילק הוא החידוש שכדאי לחפש על המדפים (צילום: Shutterstock)

שוקולד הוא ללא ספק אחד מתענוגות החיים הפופולאריים בעולם, אך בחודשים האחרונים הוא הפך גם לאמצעי של הפגת מתח ולחץ. אחת ההשפעות המרירות-מתוקות של מגפת הקורונה היתה עלייה של צריכת מתוקים בכלל ושוקולד בפרט. במחקר של אוניברסיטת בן גוריון וישיבה יוניברסיטי שנערך בבריטניה ובישראל, התגלה כי על רקע הלחץ ואי הוודאות עם הכניסה לסגר, הצריכה של השוקולד עלתה, בעיקר אצל גברים, ומכירות השוקולד זינקו במאות אחוזים.

 

כעת, לקראת החורף המתקרב, צפויה עלייה נוספת של צריכת שוקולד בתור פינוק מתוק ומנחם להתכרבל איתו מתחת לשמיכה או אפילו להמיס אותו לשוקו חם ומהביל. ויש לו עוד יתרונות: מחקרים מהשנים האחרונות מראים ששוקולד הוא פתרון לימים הגשומים, בזכות שפע ויטמין D שנמצא בקקאו ובמוצריו, וחסר לנו בעונה הקרה והסגרירית.

 

 

מכירות השוקולד זינקו במאות אחוזים תוך מספר שבועות בגלל הכניסה לסגר  (צילום: Shutterstock)
    מכירות השוקולד זינקו במאות אחוזים תוך מספר שבועות בגלל הכניסה לסגר (צילום: Shutterstock)

     

    הביקוש לשוקולד עולה - והיצרניות לא מפסיקות לחדש

    חלק מהחידושים בעולם השוקולד מתמקדים בניסיון לתת מענה להרגלים ולהעדפות של הצרכנים וליצור טעמים חדשים. כך למשל שוקולד "רובי" שהושק ב-2017 ומעבר לצבע הוורדרד הייחודי, הציע טעם פירותי ומעט חמצמץ. להיטים אחרים מציעים שילוב של רכיבים לא מתוקים, כמו הקרמל המלוח שכבר הפך לקלאסיקה ושוקולד עם עשבי תיבול, פלפל ותבלינים.

     

    ומה באשר לדילמה הנצחית בין שוקולד מריר לשוקולד חלב? לטובת כל מי שעומד בפני הבחירה הקשה, השיקה לאחרונה  מילקה את מילקה דארק מילק - שוקולד עם 40% מוצקי קקאו מצד אחד, והקרמיות הנימוחה של שוקולד חלב ללא טעם לוואי מריר מהצד השני.

     

    דארק מילק מצליח להשכין שלום בין הצדדים היריבים ומציע שילוב מדויק של 40% מוצקי קקאו לצד מרקם נמס ורך לצד וללא המרירות (צילום: יח"צ מילקה חו"ל)
      דארק מילק מצליח להשכין שלום בין הצדדים היריבים ומציע שילוב מדויק של 40% מוצקי קקאו לצד מרקם נמס ורך לצד וללא המרירות(צילום: יח"צ מילקה חו"ל)

       

      לשלב בין מריר וחלב - בשוקולד אחד

      השוקולד המריר נמצא בצמיחה אדירה ברחבי העולם, והוא מספק לצרכנים תחושה של יוקרה, איכות ופרימיום. למרות זאת, שוקולד חלב נותר עדיין המוביל הבלתי מעורער מבחינת היקיפי מכירות, בעיקר בעקבות הפופולאריות שלו בקרב ילדים ובני נוער. שוקולד מריר בריא יותר בעקבות כמות הקקאו הגדולה שלו, והוא מספק חוויה 'שוקולדית' אמיתית עם טעם מודגש של קקאו. חובבי שוקולד חלב, לעומת זאת, יגידו לכם שרק שוקולד חלב שנמס בפה נותן חוויה של שוקולד כמו ששוקולד צריך להיות.

       

      דארק מילק מצליח להשכין שלום בין הצדדים היריבים ומציע שילוב מדויק של 40% מוצקי קקאו לצד מרקם נמס ורך לצד וללא המרירות. בסדרה תמצאו שלושה טעמים: דארקמילק קלאסי, שקדים וקרמל מלוח.

       

      עבור כל מי שאוהב שוקולד אבל לא רוצה להתפשר על הטעם, האיכות והפינוק - דארק מילק הוא החידוש  הכי מרענן בעולם השוקולד שכדאי לחפש על המדפים או ממש כאן >> 

       

       

       
      הצג:
      אזהרה:
      פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד