צילום: שי יחזקאל

הרבה יותר מחביתה: פריטטה אדומה עם עגבניות, פלפלים ופפריקה

היא עשירה בחלבון, מקבלת באהבה כל ירק, ותסדר לכם ארוחה זריזה, זולה ומזינה במחבת אחת. מתכון לפריטטה בצבעוניות עזה

פריטטה אדומה (צילום: יוסי סליס, סגנון: נטשה חיימוביץ')
פריטטה אדומה (צילום: יוסי סליס, סגנון: נטשה חיימוביץ')

אחרי שלמדנו את הסודות לפריטטה מוצלחת, קבלו את המתכונים:

 

החומרים:

  • 4 ביצים
  • 1 כפית פפריקה מרוקאית 
  • 1 כף שמן זית
  • 4 פלפלים אדומים גדולים
  • 5 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 2 שיני שום פרוסות
  • מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

1. טורפים בקערה את הביצים עם הפפריקה. 

2. מטגנים במחבת (חסינת חום לתנור) את כל הירקות בשמן זית על אש נמוכה, עד להתרככות ולצמצום הנוזלים. מתבלים במלח ובפלפל.

3. מגבירים את האש, יוצקים את הביצים מעל הירקות ומטגנים כ־5 דקות.

4. מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש ל־180 מעלות ואופים כ־10 דקות, עד שהפריטטה מזהיבה.

 

ערכים תזונתיים למנה: 206 קלוריות | 21.2 גרם פחמימות | 11.2 גרם חלבון | 9 גרם שומן | 4 מנות

 

שפית אורחת: נעמה צפתי, "הבית של נעמה" בזכרון יעקב, אירועים פרטיים אינטימיים בהזמנה מראש, באינסטגרם: naamoolim

 

הגיליון החדש של מגזין מנטה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי יחזקאל)
הגיליון החדש של מגזין מנטה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי יחזקאל)
 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד