צילום: שי יחזקאל

פריטטה צהובה עם תירס, עגבניות שרי צהובות, פלפלים צהובים וצ'דר

היא עשירה בחלבון, מקבלת באהבה כל ירק, ותסדר לכם ארוחה זריזה, זולה ומזינה במחבת אחת. מתכון לפריטטה בצבעוניות עזה

  (צילום: יוסי סליס, סגנון: נטשה חיימוביץ')

אחרי שלמדנו את הסודות לפריטטה מוצלחת, קבלו את המתכונים:

 

החומרים:

  • 4 ביצים
  • 1/2 כפית קארי 
  • 1/2 כפית חוואייג׳
  • 1 כף שמן זית
  • 4 פלפלים צהובים
  • 2 כוסות גרעיני תירס
  • 1.5 כוסות עגבניות שרי צהובות, חצויות
  • 100 גרם גבינת צ׳דר או גבינה צהובה אחרת (לא חובה)
  • מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

1. טורפים בקערה את הביצים עם התבלינים. 

2. מטגנים במחבת (חסינת חום לתנור) את כל הירקות בשמן זית על אש נמוכה, עד להתרככות של הירקות וצמצום הנוזלים. מתבלים במלח ובפלפל.

3. מגבירים את האש, יוצקים את הביצים מעל הירקות ומטגנים כ־5 דקות.

4. מפזרים את הגבינה, מעבירים את המחבת לתנור  שחומם מראש ל־180 מעלות ואופים כ־10 דקות, עד שהפריטטה מזהיבה.

 

ערכים תזונתיים למנה: 343 קלוריות | 29.1 גרם פחמימות | 18.3 גרם חלבון | 17.5 גרם שומן | 4 מנות

 

 

שפית אורחת: נעמה צפתי, "הבית של נעמה" בזכרון יעקב, אירועים פרטיים אינטימיים בהזמנה מראש, באינסטגרם: naamoolim

 

הגיליון החדש של מגזין מנטה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי יחזקאל)
הגיליון החדש של מגזין מנטה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי יחזקאל)
 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד