
אחרי שלמדנו את הסודות לפריטטה מוצלחת, קבלו את המתכונים:
החומרים:
אופן ההכנה:
1. טורפים בקערה את הביצים עם התבלינים.
2. מטגנים במחבת (חסינת חום לתנור) את כל הירקות בשמן זית על אש נמוכה, עד להתרככות של הירקות וצמצום הנוזלים. מתבלים במלח ובפלפל.
3. מגבירים את האש, יוצקים את הביצים מעל הירקות ומטגנים כ־5 דקות.
4. מפזרים את הגבינה, מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש ל־180 מעלות ואופים כ־10 דקות, עד שהפריטטה מזהיבה.
ערכים תזונתיים למנה: 343 קלוריות | 29.1 גרם פחמימות | 18.3 גרם חלבון | 17.5 גרם שומן | 4 מנות
שפית אורחת: נעמה צפתי, "הבית של נעמה" בזכרון יעקב, אירועים פרטיים אינטימיים בהזמנה מראש, באינסטגרם: naamoolim