פרחים לשבת כבר הכנתם? עוגת שושנים מהירה עם שקדים וסילאן

זה בכלל לא בושה להשתמש בבצק מוכן: גם הוא מניב מאפים יפהפיים, טעימים ובעלי ריח ממכר, ובמקביל פוטר אתכם מלקפל, להתפיח, לרדד ולדאוג שהחמאה לא תברח

מירי צדוק

|

05.11.20 10:08

לשימוש הכתבה בלבד אוכל עוגת שושנים מירי צדוק
לשימוש הכתבה בלבד אוכל עוגת שושנים מירי צדוק (מושלם לסופ"ש קריר - עוגת שושנים עם שקדים וסילאן)
 

מרכיבים

 

  • 1 חבילה של בצק עלים שמרים חמאה, מופשר לפי הוראות היצרן
  • 3/4 צנצנת שקדים טחונים (למשל שקדיה)
  • 2 כפות סילאן
  • 4-3 כפות סוכר קנים
  • חופן שקדים, קצוצים

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית עגולה בנייר אפייה.
  2. פורשים את הבצק על משטח מקומח קלות ומורחים עליו שכבה דקה של השקדים הטחונים. משאירים שוליים נקיות.
  3. מזלפים למעלה סילאן ומפזרים את סוכר הקנים ואת השקדים הקצוצים.
  4. מגלגלים את הבצק לרולדה ופורסים לחתיכות בעובי של 4 ס"מ. מסדרים את הפרוסות בתבנית בדוגמת שושנים ואופים כ-35 דקות, עד שהעוגה משחימה.

 

 

צפו במתכוניה הנפלאים של מירי צדוק בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג "עוגה לשבת"

 

עוגיות שיבולת שועל ותפוח - לסופ"ש מתוק במיוחד

 

צילום: מירי צדוק
לשימוש הכתבה בלבד אוכל עוגיות שיבולת שועל ותפוחים מירי צדוק (צילום: מירי צדוק)

 

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד