
אוהבים לשייך מתכונים לאחד המטבחים הקלאסיים? אנחנו חושבים שפיוז'ן זה הכי טעים: פסטה עם ירקות וצנוברים (צילום: אסתר דורון צרפתי)
מרכיבים
3-2 מנות
- שמן
- 1 בצל סגול, חתוך לרצועות
- 4-3 פטריות טריות, חתוכות
- 1 ברוקולי, מפורק לפרחים
- 1/3 כרוב, חתוך לרצועות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
- 300 גרם (חצי חבילה) פסטה פנה, מבושלת לפי הוראות היצרן
- 3-2 כפות רוטב סויה
- 3-2 כפות רוטב טריאקי
- מלח ופלפל שחור גרוס
- חופן צנוברים
אופן ההכנה
- מחממים שמן בסיר רחב או בווק, מוספים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות, הברוקולי, הכרוב, הפלפל האדום ומערבבים. מטגנים כמה דקות, עד שהירקות נצרבים קצת.
- מוסיפים את הפסטה, רוטב הסויה ואת רוטב הטריאקי ומערבבים עד לפיזור. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
- מבשלים כמה דקות נוספות עד שהפסטה חמה והרוטב מסמיך. מערבבים מדי פעם.
- מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ומגישים.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"

מחפשים צהריים "עם בשר"? יש שיפודי עוף במחבת