בישולי תערובת: פסטה פנה מוקפצת עם ירקות וצנוברים

מה אם היום לא בא לכם להחליט: אתם רוצים גם מנת פסטה מנחמת, גם ירקות בריאים וגם אסייתי מוקפץ (וכל זה בלי לעבוד קשה) - אנחנו כאן עם פתרון נהדר לימים שכאלה

אסתר דורון צרפתי

|

01.11.20 08:09

לשימוש הכתבה בלבד אוכל פסטה עם ירקות וצנוברים אסתר דורון צרפתי
לשימוש הכתבה בלבד אוכל פסטה עם ירקות וצנוברים אסתר דורון צרפתי (אוהבים לשייך מתכונים לאחד המטבחים הקלאסיים? אנחנו חושבים שפיוז'ן זה הכי טעים: פסטה עם ירקות וצנוברים)

מרכיבים

3-2 מנות

 

  • שמן
  • 1 בצל סגול, חתוך לרצועות
  • 4-3 פטריות טריות, חתוכות
  • 1 ברוקולי, מפורק לפרחים
  • 1/3 כרוב, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 300 גרם (חצי חבילה) פסטה פנה, מבושלת לפי הוראות היצרן 
  • 3-2 כפות רוטב סויה
  • 3-2 כפות רוטב טריאקי
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • חופן צנוברים

 

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן בסיר רחב או בווק, מוספים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הפטריות, הברוקולי, הכרוב, הפלפל האדום ומערבבים. מטגנים כמה דקות, עד שהירקות נצרבים קצת.
  3. מוסיפים את הפסטה, רוטב הסויה ואת רוטב הטריאקי ומערבבים עד לפיזור. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
  4. מבשלים כמה דקות נוספות עד שהפסטה חמה והרוטב מסמיך. מערבבים מדי פעם.
  5. מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ומגישים.  

 

עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"

 

מחפשים צהריים "עם בשר"? יש שיפודי עוף במחבת

 

צילום: אסתר דורון צרפתי
לשימוש הכתבה בלבד אוכל שיפודי חזה עוף אסתר דורון צרפתי (צילום: אסתר דורון צרפתי)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד