בישולי תערובת: פסטה פנה
מוקפצת עם ירקות וצנוברים

מה אם היום לא בא לכם להחליט: אתם רוצים גם מנת פסטה מנחמת, גם ירקות בריאים וגם אסייתי מוקפץ (וכל זה בלי לעבוד קשה) - אנחנו כאן עם פתרון נהדר לימים שכאלה

אסתר דורון צרפתי

|

01.11.20 | 08:32

אוהבים לשייך מתכונים לאחד המטבחים הקלאסיים? אנחנו חושבים שפיוז'ן זה הכי טעים: פסטה עם ירקות וצנוברים (צילום: אסתר דורון צרפתי)
אוהבים לשייך מתכונים לאחד המטבחים הקלאסיים? אנחנו חושבים שפיוז'ן זה הכי טעים: פסטה עם ירקות וצנוברים (צילום: אסתר דורון צרפתי)

מרכיבים

3-2 מנות

 

  • שמן
  • 1 בצל סגול, חתוך לרצועות
  • 4-3 פטריות טריות, חתוכות
  • 1 ברוקולי, מפורק לפרחים
  • 1/3 כרוב, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 300 גרם (חצי חבילה) פסטה פנה, מבושלת לפי הוראות היצרן 
  • 3-2 כפות רוטב סויה
  • 3-2 כפות רוטב טריאקי
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • חופן צנוברים

 

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן בסיר רחב או בווק, מוספים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הפטריות, הברוקולי, הכרוב, הפלפל האדום ומערבבים. מטגנים כמה דקות, עד שהירקות נצרבים קצת.
  3. מוסיפים את הפסטה, רוטב הסויה ואת רוטב הטריאקי ומערבבים עד לפיזור. מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים.
  4. מבשלים כמה דקות נוספות עד שהפסטה חמה והרוטב מסמיך. מערבבים מדי פעם.
  5. מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ומגישים.  

 

עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"

 

    מחפשים צהריים "עם בשר"? יש שיפודי עוף במחבת

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אסתר דורון צרפתי)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אסתר דורון צרפתי)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    טבעוני
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (1 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג