שיח בלי תסביך: שיפודי חזה עוף מתובל, בלי להתעסק עם המנגל

מחבת פסים או פלנצ'ה ביתית ישדרגו את הארוחות בלי שתצטרכו להתאמץ. קבלו רעיון מלא בטעמים לעיקרית מדליקה שדורשת רק כמה דקות השקעה ומשטח צלייה לוהט

אסתר דורון צרפתי

|

26.10.20 08:49

לשימוש הכתבה בלבד אוכל שיפודי חזה עוף אסתר דורון צרפתי
לשימוש הכתבה בלבד אוכל שיפודי חזה עוף אסתר דורון צרפתי (אפשר גם בבית: שיפודי חזה עוף)

מרכיבים

8 יחידות

 

  • 1/2 ק"ג חזה עוף, חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1 כפית גדושה תבלין קארי צהוב
  • 1 כפית תבלין בהרט
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 כפית תבלין גריל עוף (לא חייבים)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 שן שום כתושה
  • מעט פטרוזיליה קצוצה דק
  • מעט בצל ירוק, פרוס (לקישוט - לא חייבים)

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הבצל הירוק, עד לציפוי אחיד של העוף. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך חצי שעה לפחות (ועדיף יותר).
  2. מרטיבים את השיפודים במים ומשפדים את קוביות העוף, כארבע קוביות על כל שיפוד.
  3. מחממים פלנצ'ה או כל משטח צלייה מתאים. צורבים את השיפודים כמה דקות מכל צד, עד שהעוף משנה את צבעו. מוודאים שהעוף עשוי ליד השיפוד. מניחים בצלחת ההגשה, מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.

 

 

עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"

 

נגמרו השיפודים? יש חזה עוף בטריאקי

 

צילום: אסתר דורון צרפתי
לשימוש הכתבה בלבד אוכל רצועות עוף בטריאקי אסתר דורון צרפתי (צילום: אסתר דורון צרפתי)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד