
דברים טובים מגיעים בחבילות קטנות: עוגיות שיבולת שועל עם תפוח, קינמון והל (צילום: מירי צדוק)
מרכיבים
12 עוגיות
- 3/4 כוס שמן זרעי ענבים או קנולה
- 1/2 כוס סוכר חום או סוכר קנים
- 1 ביצה
- 1 תפוח ירוק מזן גרני סמית', קלוף, מגורר וסחוט מנוזלים
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- 1/2 כוס קמח תופח
- 1 כפית שטוחה קינמון טחון
- 1/4 כפית הל טחון (לא חייבים)
- 1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל טחונה גס
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- מקציפים את השמן עם הסוכר והביצה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת עיסה.
- יוצרים כדורים עם כפית, מניחים בתבנית במרווחים של 3 ס"מ ופוחסים אותם מעט.
- אופים 25-20 דקות עד שהעוגיות משחימות. מצננים ושומרים המיכל אטום.
צפו במתכוניה הנפלאים של מירי צדוק בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג "עוגה לשבת"

עוד קינוח מתוק עם תפוחים של מירי צדוק