חגיגי ומהיר: סלט גזר צבעוני ופקאנים מסוכרים בניחוח דבש

מתלבטים מה להגיש לצד המנה העיקרית בסוכה? 5 דקות עבודה, ויש לכם סלט משגע עם גזרים בצבעים שונים עם אגוזי פקאן ורוטב חמוץ -מתוק

מיכל לוי אלחלל

|

30.09.20 03:30

לשימוש לאשה בלבד לאשה מתכונים חג סוכות סלט גזר צבעוני
לשימוש לאשה בלבד לאשה מתכונים חג סוכות סלט גזר צבעוני ( )

 

 

 

המרכיבים

  • 6-5 גזרים, מומלץ בצבעים שונים, חתוכים למקלות דקים
  • 200 גרם אגוזי פקאן מסוכרים, קצוצים דק

 

לרוטב

  • 4 כפות מיץ תפוזים
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 3 כפות דבש
  • 1/3 כוס + 1 כף (100 מ"ל) שמן קנולה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

 

ההכנה

1. הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיביו (מומלץ במעבד מזון או בבלנדר). אפשר להכין עד יומיים מראש ולאחסן במקרר.

2. סמוך למועד ההגשה, שמים בקערה את הגזרים ואגוזי הפקאן, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד