
המרכיבים
- 6-5 גזרים, מומלץ בצבעים שונים, חתוכים למקלות דקים
- 200 גרם אגוזי פקאן מסוכרים, קצוצים דק
לרוטב
- 4 כפות מיץ תפוזים
- 1 כף חומץ בן יין לבן
- 3 כפות דבש
- 1/3 כוס + 1 כף (100 מ"ל) שמן קנולה
- מלח, פלפל שחור גרוס
ההכנה
1. הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיביו (מומלץ במעבד מזון או בבלנדר). אפשר להכין עד יומיים מראש ולאחסן במקרר.
2. סמוך למועד ההגשה, שמים בקערה את הגזרים ואגוזי הפקאן, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.