חגיגי ומהיר: סלט גזר צבעוני ופקאנים מסוכרים בניחוח דבש

מתלבטים מה להגיש לצד המנה העיקרית בסוכה? 5 דקות עבודה, ויש לכם סלט משגע עם גזרים בצבעים שונים עם אגוזי פקאן ורוטב חמוץ -מתוק

  (צילום: דני לרנר, סגנון: נעה קנריק)

 

 

 

המרכיבים

  • 6-5 גזרים, מומלץ בצבעים שונים, חתוכים למקלות דקים
  • 200 גרם אגוזי פקאן מסוכרים, קצוצים דק

 

לרוטב

  • 4 כפות מיץ תפוזים
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 3 כפות דבש
  • 1/3 כוס + 1 כף (100 מ"ל) שמן קנולה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

 

ההכנה

1. הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיביו (מומלץ במעבד מזון או בבלנדר). אפשר להכין עד יומיים מראש ולאחסן במקרר.

2. סמוך למועד ההגשה, שמים בקערה את הגזרים ואגוזי הפקאן, יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים.

 

הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד