מהיר, קל ומתובל: חזה עוף מוקפץ בתבלינים בתוך פיתה
בשלב הזה של החופש כולנו מחפשים פתרונות פשוטים למטלת ארוחת הצהריים: שיהיו פשוטים, ממרכיבים זמינים ולא יוסיפו להר הכלים. קבלו את ההברקה של אפרת סיאצ'י

כמה פשוט, ככה טוב: חזה עוף מתובל בפיתה (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
4-3 מנות
- 400 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות קטנות מאוד
- 1 כף שמן זית (לתיבול)
- 1/4 רבע כפית כורכום
- 1/2 כפית כמון
- 1 כפית שטוחה פפריקה
- 1 כפית שטוחה מלח
- קורט פלפל שחור
- 1/3 כפית תבלין גריל עוף (לא חייבים)
- 1/2 כפית פטרוזיליה/כוסברה יבשה
- 2 כפות שמן (לטיגון)
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 4-3 פיתות חצויות
להגשה
- טחינה
- סלט ירקות קצוץ
אופן ההכנה
- שמים בקערה את העוף, השמן ואת כל התבלינים, מערבבים עד לציפוי.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב 6-5 דקות, עד שהוא מוכן. טועמים ומתקנים תיבול.
- ממלאים חצאיי פיתות בעוף המוכן, מזלפים מעל טחינה ומגישים עם סלט ירקות קצוץ.
עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"