מהיר, קל ומתובל: חזה עוף
מוקפץ בתבלינים בתוך פיתה

בשלב הזה של החופש כולנו מחפשים פתרונות פשוטים למטלת ארוחת הצהריים: שיהיו פשוטים, ממרכיבים זמינים ולא יוסיפו להר הכלים. קבלו את ההברקה של אפרת סיאצ'י

אפרת סיאצ'יפורסם: 23.08.20 08:57
כמה פשוט, ככה טוב: חזה עוף מתובל בפיתה (צילום: אפרת סיאצ'י)
כמה פשוט, ככה טוב: חזה עוף מתובל בפיתה (צילום: אפרת סיאצ'י)

מרכיבים

4-3 מנות

 

  • 400 גרם חזה עוף קצוץ לקוביות קטנות מאוד
  • 1 כף שמן זית (לתיבול)
  • 1/4 רבע כפית כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית שטוחה פפריקה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1/3 כפית תבלין גריל עוף (לא חייבים)
  • 1/2 כפית פטרוזיליה/כוסברה יבשה
  • 2 כפות שמן (לטיגון)
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 4-3 פיתות חצויות

 

להגשה
  • טחינה
  • סלט ירקות קצוץ

 

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את העוף, השמן ואת כל התבלינים, מערבבים עד לציפוי.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב 6-5 דקות, עד שהוא מוכן. טועמים ומתקנים תיבול.
  3. ממלאים חצאיי פיתות בעוף המוכן, מזלפים מעל טחינה ומגישים עם סלט ירקות קצוץ.

 

 

עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"

 

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...