עניין של חמש דקות: רצועות חזה עוף מוקפצות בטריאקי ושומשום

לכולם יש את הימים האלה בהם לא מתחשק לבשל ובמקביל אף אחד לא כיבה את התיאבון. קבלו פתרון מהיר וטעים שיסגור לכם את הפינה של ארוחת הערב בלי מאמץ

אסתר דורון צרפתי

|

16.08.20 09:15

לשימוש הכתבה בלבד אוכל רצועות עוף בטריאקי אסתר דורון צרפתי
לשימוש הכתבה בלבד אוכל רצועות עוף בטריאקי אסתר דורון צרפתי (תנו להם לחשוב שהשקעתם בארוחת הערב: רצועות עוף בטריאקי ושומשום)

מרכיבים

2 מנות 

 

  • 1/2 קילו חזה עוף פרוס לרצועות
  • 6 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כף שמן קנולה + מעט שמן לטיגון (לטיגון)
  • שומשום

 

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את רצועות העוף, רוטב הטריאקי, המלח, הפלפל, הפפריקה והשמן, ומערבבים עד לציפוי אחיד.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים את העוף המתובל, יחד עם הרוטב. מערבבים ומטגנים עד שהעוף משחים.
  3. מפזרים שומשום בנדיבות, מטגנים כדקה נוספת ומגישים.

 

עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי אפשר למצוא בעמוד האינסטגרם שלה ובבלוג "Moroccan Girl"

 

עוד מנה שנוטה להיעלם בשיא המהירות: שניצלוני תירס

 

צילום: אסתר דורון צרפתי
לשימוש הכתבה אוכל שניצל תירס אסתר דורון צרפתי (צילום: אסתר דורון צרפתי)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד