עניין של חמש דקות: רצועות חזה עוף מוקפצות בטריאקי ושומשום

לכולם יש את הימים האלה בהם לא מתחשק לבשל ובמקביל אף אחד לא כיבה את התיאבון. קבלו פתרון מהיר וטעים שיסגור לכם את הפינה של ארוחת הערב בלי מאמץ

אסתר דורון צרפתי

|

16.08.20 | 09:04

תנו להם לחשוב שהשקעתם בארוחת הערב: רצועות עוף בטריאקי ושומשום (צילום: אסתר דורון צרפתי)
תנו להם לחשוב שהשקעתם בארוחת הערב: רצועות עוף בטריאקי ושומשום (צילום: אסתר דורון צרפתי)

מרכיבים

2 מנות 

 

  • 1/2 קילו חזה עוף פרוס לרצועות
  • 6 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
  • 1 כף שמן קנולה + מעט שמן לטיגון (לטיגון)
  • שומשום

 

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את רצועות העוף, רוטב הטריאקי, המלח, הפלפל, הפפריקה והשמן, ומערבבים עד לציפוי אחיד.
  2. מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים את העוף המתובל, יחד עם הרוטב. מערבבים ומטגנים עד שהעוף משחים.
  3. מפזרים שומשום בנדיבות, מטגנים כדקה נוספת ומגישים.

 

עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי אפשר למצוא בעמוד האינסטגרם שלה ובבלוג "Moroccan Girl"

 

    עוד מנה שנוטה להיעלם בשיא המהירות: שניצלוני תירס

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אסתר דורון צרפתי)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אסתר דורון צרפתי)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר בשרי
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (4 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג