
תנו להם לחשוב שהשקעתם בארוחת הערב: רצועות עוף בטריאקי ושומשום (צילום: אסתר דורון צרפתי)
מרכיבים
2 מנות
- 1/2 קילו חזה עוף פרוס לרצועות
- 6 כפות רוטב טריאקי
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
- 1 כף שמן קנולה + מעט שמן לטיגון (לטיגון)
- שומשום
אופן ההכנה
- שמים בקערה את רצועות העוף, רוטב הטריאקי, המלח, הפלפל, הפפריקה והשמן, ומערבבים עד לציפוי אחיד.
- מחממים מעט שמן במחבת ומוסיפים את העוף המתובל, יחד עם הרוטב. מערבבים ומטגנים עד שהעוף משחים.
- מפזרים שומשום בנדיבות, מטגנים כדקה נוספת ומגישים.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי אפשר למצוא בעמוד האינסטגרם שלה ובבלוג "Moroccan Girl"

עוד מנה שנוטה להיעלם בשיא המהירות: שניצלוני תירס