איזה פירות לשים? מה שיש לכם במקרר - גם פירות משומרים ומסוננים היטב יתאימו וגם פירות מיובשים ואגוזים קצוצים בשילוב פרי טרי (צילום: נמרוס סונדרס)
*המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
מרכיבים
- 1/2 כוס (120 מ"ל) גבינת שמנת בטעם טבעי
- 2 כפות סירופ מייפל
- 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת
- 4 טורטיות גדולות
- 2 כוסות פירות חתוכים בצבעים שונים, פרוסים לגפרורים
- עלי נענע, קצוצים דק (לא חייבים)
- סירופ מייפל (להגשה)
אופן ההכנה
- שמים בקערה את גבינת השמנת, סירופ המייפל וגרידת הלימון ומערבבים היטב.
- מניחים טורטייה על משטח העבודה ומורחים 2/3 משטחה בתערובת הגבינה.
- מסדרים שורה של פירות במרכז הטורטייה, מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי.
- עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 20 דקות.
- פורסים לחתיכות בגודל סושי ומגישים ליד סירופ מייפל לטבילה.
עוד קינוחים נפלאים, בלי להדליק תנור