ראפ אנד רול: טורטייה עם גבינת שמנת מתקתקה ופירות העונה

מרגישים שכל יום צריך להמציא מחדש את הגלגל? לא חייבים. לפעמים אפשר פשוט לכרוך יחד כמה מרכיבים ולהנות מחטיף קליל שיעזור לכם לחזק את כישורי הצ'ופסטיקס

Xnet אוכל

|

21.07.20 | 06:25

איזה פירות לשים? מה שיש לכם במקרר - גם פירות משומרים ומסוננים היטב יתאימו וגם פירות מיובשים ואגוזים קצוצים בשילוב פרי טרי (צילום: נמרוס סונדרס)
איזה פירות לשים? מה שיש לכם במקרר - גם פירות משומרים ומסוננים היטב יתאימו וגם פירות מיובשים ואגוזים קצוצים בשילוב פרי טרי (צילום: נמרוס סונדרס)
 

*המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

 

מרכיבים

 

  • 1/2 כוס (120 מ"ל) גבינת שמנת בטעם טבעי
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 4 טורטיות גדולות
  • 2 כוסות פירות חתוכים בצבעים שונים, פרוסים לגפרורים
  • עלי נענע, קצוצים דק (לא חייבים)
  • סירופ מייפל (להגשה)

 

אופן ההכנה

  1. שמים בקערה את גבינת השמנת, סירופ המייפל וגרידת הלימון ומערבבים היטב.
  2. מניחים טורטייה על משטח העבודה ומורחים 2/3 משטחה בתערובת הגבינה.
  3. מסדרים שורה של פירות במרכז הטורטייה, מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי.
  4. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 20 דקות.
  5. פורסים לחתיכות בגודל סושי ומגישים ליד סירופ מייפל לטבילה.

 

    עוד קינוחים נפלאים, בלי להדליק תנור

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכונים (צילום: אפרת מוסקוביץ)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכונים (צילום: אפרת מוסקוביץ)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד