התפוח הגדול: 4 משקאות קיץ מרעננים עם תפוחים

הברמן ליאור רפאל מכין לכם ארבעה משקאות קיץ מרעננים במיוחד, המבוססים על תרכיזי התפוחים של טעמי הגליל מרכיבים טבעיים, ועוד כמה עובדות מפתיעות!

המרענן של הקיץ. גרניטה תפוח-נענע  (צילום: טל שחר)
המרענן של הקיץ. גרניטה תפוח-נענע (צילום: טל שחר)

אין כמו משקה צונן ביום קיץ לוהט. אז פגשנו את ליאור רפאל, ברמן ב-Centro Café, שירקח לכם ארבעה מתכונים למשקאות צוננים על טהרת תרכיז התפוחים החדש של טעמי הגליל, שעשוי מתפוחי בראשית מפסגות גליל-גולן, עם 100% מרכיבים טבעיים.

 

ליאור רפאל, ברמן ב-Centro Café רוקח את המשקאות  (צילום: טל שחר)
    ליאור רפאל, ברמן ב-Centro Café רוקח את המשקאות (צילום: טל שחר)
     

     

    סיידר תפוחים צונן

     

    סיידר תפוחים  (צילום: טל שחר)
      סיידר תפוחים (צילום: טל שחר)
       

       

      המרכיבים לקנקן סיידר:

      • 5 כוסות מים
      • 1 כוס תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל
      •  3-4 מקלות קינמון
      • 2-3 כוכבי אניס
      • מעט פלפל אנגלי
      • תפוח אחד

       

      איך מכינים?
      1. מוזגים לקנקן את המים ותרכיז התפוחים ומערבבים היטב.

      2. חותכים את התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקנקן.

      3. מוסיפים את התבלינים: קינמון, כוכבי אניס ופלפל אנגלי.

      4. ניתן להוסיף קרח או להעביר למקרר לשעה לפחות. מומלץ להגיש צונן.

       

      שייק תפוח, ג'ינג'ר ותפוז

       

      שייק תפוח, ג'ינג'ר ותפוז  (צילום: טל שחר)
        שייק תפוח, ג'ינג'ר ותפוז (צילום: טל שחר)

         

        המרכיבים ל-1 כוס משקה:
        • 2 כפות תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל
        • 1/3 כוס מיץ תפוזים
        • 1/2 כוס קרח
        • 1 כפית ג'ינג'ר מגורד

         

        איך מכינים? 

        טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר. ניתן להוסיף מים לקבלת הסמיכות שאוהבים או תרכיז למתיקות לפי הטעם.

         

        גרניטה תפוח-נענע

         

        גרניטה תפוח-נענע  (צילום: טל שחר)
          גרניטה תפוח-נענע (צילום: טל שחר)

           

          המרכיבים ל-1 כוס משקה:

          • 1/4 כוס (60 מ"ל) תרכיז תפוחים סחוט של טעמי הגליל
          • חופן נענע
          • 1 כוס קרח
          • מיץ מחצי לימון

           

          איך מכינים?

          טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר ומגישים. ניתן לקשט עם עלי נענע או פרוסות תפוח.

           

          קוקטייל 'אפל קיק'

           

          קוקטייל 'אפל קיק'   (צילום: טל שחר)
            קוקטייל 'אפל קיק' (צילום: טל שחר)

             

            המרכיבים ל-1 כוס קוקטייל:

            • 2 כפות (30 מ"ל) תרכיז תפוחים צלול של טעמי הגליל
            • 1/4 כוס (60 מ"ל) ג'ין
            • 1 1/2 (20 מ"ל) מיץ לימון
            • 1/2 כוס קרח

             

            איך מכינים?

            1. מכניסים את כל המרכיבים לשייקר ומשקשקים היטב עם קרח.

            2. מסננים ומגישים בכוס קוקטייל לבחירתכם. ניתן לקשט עם מניפת תפוח ופרוסת לימון.

             

             עובדות מפתיעות:

            • בכל בקבוק כ-5 ק"ג תפוחים
            • 100% תפוחים
            • ללא תוספת סוכר
            • ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל

             

             

            • צילום: טל שחר | מנהלת קריאייטיב: אליאור ציפור | מנהלת לקוח: עינת ורטהיימר

             

            • צולם ב: Centro Cafe, דיזינגוף 69 תל-אביב

               

             

            הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
            הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
             
            הצג:
            אזהרה:
            פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד