מפתיע כמה שזה פשוט: שניצל תירס ביתי ב-5 מרכיבים, לא כולל המלח

שוברים את הראש מה להכין לילדים? מצאנו לכם את הפתרון המדליק של היום: קציצות זהובות נהדרות, שהקטנטנים שלכם יעופו עליהן. הכינו כפול ואולי גם אתם תזכו לטעום

אסתר דורון צרפתי

|

02.06.20 | 08:17

כשמגלים כמה פשוט להכין בבית - כבר אין תירוץ לקנות: שניצל תירס (צילום: אסתר דורון צרפתי)
כשמגלים כמה פשוט להכין בבית - כבר אין תירוץ לקנות: שניצל תירס (צילום: אסתר דורון צרפתי)

מרכיבים

15 יחידות

 

  • 1 קופסת שימורים (550 גרם) של גרעיני תירס מתוק, מסוננת
  • 1 ביצה גודל L
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 1 כוס שמן (לטיגון)

 

אופן ההכנה

  1. שמים את התירס המסונן במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם גס. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט השמן ומערבבים היטב.
  3. בידיים רטובות, יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים אותם לצורת קציצות.
  4. מחממים את השמן במחבת. כאשר השמן חם, מטגנים בו את הקציצות משני הצדדים, עד להזהבה. אפשר לדעת שהזמן מספיק חם אם מכניסים לתוכו כף עץ ורואים שעולות ממנה בועות.
  5. מעבירים את הקציצות המוכנות לנייר סופג ומגישים.

 

 עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי אפשר למצוא בעמוד האינסטגרם שלה ובבלוג "Moroccan Girl "

 

 

    עוד רעיון מעולה לארוחת ערב: צ'יפס חביתה בפיתה שרופה

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אסתר דורון צרפתי)
    לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: אסתר דורון צרפתי)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (1 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג