

ממבט ראשון זה ברור: כאן לא מדובר בעוד חדר במסעדה עם דלת נפרדת. ב”תרנגול הכחול” מתאימים את החדר לאופי האירוע שלכם – אם זה בת/בר מצווה, מסיבת הפתעה, התכנסות אינטימית או גיבושון בעבודה, ימי הולדת עגולים, אירועים עסקיים וכנסים פרטיים. לחלל המסעדה אופי ייחודי משלו. את פניכם יקבלו תרנגולים – אוסף של שנים מכל העולם, הרצפה מצוירת, ואל תשכחו להרים את העיניים למעלה – שם גינה מיוחדת שתולה מהתקרה. זה מזכיר קצת את עליסה מארץ הפלאות. בחלל הפנימי של המסעדה אפשר לעשות אירועים עד 100 איש.

אירוע שמח שלא תשכחו
ואם בא לכם על אירוע באוויר הפתוח, בואו להתרשם מהמרפסת של המסעדה, שיכולה להכיל עד 130 סועדים. המרפסת מעוצבת באווירת גן באמצע הנוף האורבני ומשקיפה על שכונת צמרת בתל אביב. במתחם שולחנות בוצ’ר מעץ טבעי ופרגולות לבנות.
ומה אוכלים? השף שאול בן אדרת (הבעלים של קימל קייטרינג כפרי, מסעדת קימל בגלבוע, יועץ קולינרי ובעל סדנאות שף) מציע ב”תרנגול הכחול” תפריט עשיר המשתנה מדי יום ומתבסס על חומרי גלם טריים לצד מנות קבועות ואהובות. “המסעדה והצוות עומדים לרשותכם”, אומר בן אדרת, “עם ארוחת טעימות במגוון טעמים, צבעים וריחות, שירות אישי שרק הצוות שלנו יודע לתת ועם הרבה רצון ואהבה לעשות לכם אירוע שמח שלא תשכחו”.

“התרנגול הכחול”, ניסים אלוני 10, קניון G, תל אביב, טל’: 03-5443349, מייל: Thebluerooster.rest@gmail.com