
פשטידת תרד בשתי דקות (צילום: יוסי סליס, סגנון: נטשה חיימוביץ')
המרכיבים
(תבנית מלבנית באורך 25 ס"מ או עגולה בקוטר 26 ס"מ)
- 400 גרם תרד קפוא, מופשר
- 3 ביצים
- 1/4 כוס (35 גרם) קמח
- 2 גביעי קוטג' 5% שומן
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי
ההכנה
1. מחממים את התנור ל־180 מעלות ומשמנים קלות את התבנית.
2. שמים את הביצים בקערה וטורפים. מוסיפים את הקמח, הקוטג' והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את התרד ומערבבים שוב.
3. יוצקים לתבנית ואופים כשעה, עד שפני הפשטידה מזהיבים והיא קפיצית למגע. מוציאים, מצננים קלות ומגישים.
- מתוך אוגדן המתכונים "אוסף הפשטידות שלי", המוענק מתנה למנויים חדשים של "לאשה". רוצים גם? השאירו פרטים כאן