
כבר התגעגעתם לטוסט? מצות מטוגנות עם גבינה (צילום: אסתר דורון צרפתי)
מרכיבים
8 יחידות
- 4 מצות
- 4 פרוסות גבינה צהובה
- 2 כפות שמן
- קורט מלח
- 1 ביצה, טרופה
אופן הכנה
- מרטיבים את המצות במים, מניחים על נייר סופג וחותכים לרבעים.
- לוקחים ריבוע מצה, מניחים עליו חצי פרוסת גבינה צהובה ומכסים עם ריבוע מצה נוסף.
- מחממים את השמן במחבת.
- מוסיפים את המלח לביצה הטרופה ומערבבים. טובלים את המצות עם הגבינה בביצה משני הצדדים ומטגנים דקה מכל צד, או עד להשחמה ולהמסת הגבינה.
- מניחים על נייר סופג ואוכלים חם.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"

בטח תצטרכו גם צהריים: בחרו לכם תוספת צבעונית