
יש לכם צבא של רעבים בבית? קבלו פתרון זול ופשוט להשביע אותם: כנפיים בטריאקי (צילום: אסתר דורון צרפתי)
המרכיבים
- 1 ק"ג כנפיים נקיות (אפשר לחצות אותן, אם רוצים)
- 2 כפות שמן
- 1 כוס רוטב טריאקי
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
- 1 כף שטוחה מלח
- שומשום לעיטור (לא חייבים)
- 1/2 כוס מים רותחים
אופן הכנה
- מחממים את בתנור ל-200 מעלות במצב טורבו. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את הכנפיים בתבנית, מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט המים הרותחים ומערבבים עד לציפוי אחיד.
- יוצקים את המים הרותחים בשולי התבנית. אופים בתנור כחצי שעה, עד להשחמה. מוציאים, הופכים לצד שני ואופים כעשר דקות, עד שהכנפיים שחומות גם מהצד השני.
עוד מתכונים מצוינים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"

צריכים תוספת עם זה? יש מג'דרה שווה מפתיתים ועדשים