שיעור בסבלנות: סטייק פרגית עסיסי במרינדה מ-5 מרכיבים, אפוי בתנור

עכשיו כשזמן המתנה הוא לא פקטור, אפשר להתאמן בדחיית סיפוקים בידיעה כי השריה ארוכה של בשר מרככת ומשפרת את טעמו וגם מוסיפה לכם רוטב לפירה או לאורז שליד

ליאורה חוברה

|

16.03.20 09:05

לשימוש הכתבה בלבד אוכל פרגיות בתנור ליאורה חוברה
לשימוש הכתבה בלבד אוכל פרגיות בתנור ליאורה חוברה (סטייק פרגית זה לא רק למנגל, אפשר בהחלט לצלות אותו בתנור ולהנות מעיקרית עסיסית)

מרכיבים

(4 מנות)

 

  • 2 כפות קטשופ
  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף חרדל איכותי
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 2 כפות רוטב סויה כהה
  • 800 גרם סטייק פרגית, נקי

 

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט נתחי הפרגיות.
  2. מוסיפים את הפרגיות לקערה, מערבבים עד לציפוי אחיד, מעבירים את הכול לתבנית פיירקס, מכסים ושומרים במקרר שעתיים לפחות (ועדיף לילה שלם).
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  4. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור 20 דקות. מוציאים, מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 15 דקות נוספות או עד שהפרגיות מוכנות. מוציאים ומגישים מיד.

 

>> ליאורה חוברה היא דיאטנית קלינית M.Sc. ומסטר NLP לבריאות ולהרזיה

 

תוספת שתתאים לכל עיקרית - אורז צהוב עם עשבי תיבול

 

צילום: ליאורה חוברה
לשימוש הכתבה בלבד דיאטה אורז ליאורה חוברה (צילום: ליאורה חוברה)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד