בלי לחשב טיפ ולפלל חניה: פסטה שרימפס משגעת אצלכם במטבח

פירות ים עלולים להרתיע כל אחד ורק המחשבה על הניקוי שלהם יכולה לבטל את המיזם כולו - אבל אם תשתמשו כמו דבי במוצר הקפוא, תזכו במנה מהירה ופשוטה להכנה

דבי מצקין

|

19.02.20 07:55

לשימוש הכתבה בלבד אוכל פסטה שרימפס דבי מצקין
לשימוש הכתבה בלבד אוכל פסטה שרימפס דבי מצקין (מנת מסעדות שאפשר להכין בכמה דקות של עבודה בבית)

מרכיבים

3-2 מנות

 

  • שמן זית
  • 6 שיני שום
  • 1 פלפל צ'ילי חריף
  • 400 גרם שרימפס, קלופים ומופשרים
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
  • 3 כפות ליקר תפוזים
  • 1/2 חבילת פסטה (כ-250 גרם) מסוג פטוצ'יני, מבושלת לפי הוראות היצרן

 

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר רחב.
  2. מועכים את שיני השום וקוצצים אותן יחד עם הצ'ילי, מוסיפים אותן לסיר ומטגנים עד להזהבה.
  3. מוסיפים את השרימפס, מערבבים ומטגנים עד שהם משנים את צבעם ובשרם הופך לאטום.
  4. מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מזלפים את הליקר ומשלהבים אותו. כאשר הלהבות שוככות מכבים את האש.
  5. מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים. מגישים מיד.

 

>> דבי מצקין היא מתכונאית, מארחת ומרצה שמציעה לחלוק את הידע שלה ואת כישוריה בסדנאות בישול, אירועי בוטיק והרצאות בהן היא מספרת את סיפור חייה המרתק.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד