הרכבתי לבד: קינוח שכבות אנגלי שמכינים בדקה ממרכיבים קנויים

ג'לי, רפרפת, עוגה וקצפת מסתדרים בשכבות לכדי קינוח אחד, פשוט ומיוחד. רוצים גם? עקבו אחרי דבי והיווכחו שהטיול לסופר יקח לכם יותר זמן מההכנה עצמה

דבי מצקין

|

12.02.20 07:00

לשימוש הכתבה בלבד אוכל טרייפל אנגלי דבי מצקין
לשימוש הכתבה בלבד אוכל טרייפל אנגלי דבי מצקין (אתם יכולים להכין כל מרכיב לבד מאפס, אבל למה לעבוד קשה?)

מרכיבים

 

  • 2 עוגות בחושות בטעם וניל, קנויות
  • 1/4 כוס ליקר שאוהבים
  • 2 פחיות של פירות משומרים שאוהבים, מסוננים
  • 2 חבילות פודינג וניל, מוכן לפי הוראות היצרן
  • 2 חבילות ג'לי בטעם שאוהבים, מוכן לפי הוראות היצרן
  • 1 מיכל קצפת, מוקצפת עם סוכר

 

אופן הכנה

  1. פורסים את העוגות בעובי של אצבע. מרפדים תחתית של כלי זכוכית גדול בפרוסות העוגה.
  2. מרטיבים את שכבת העוגה בליקר.
  3. מוסיפים את הפירות המשומרים ומסדרים אותם לשכבה אחידה.
  4. מוסיפים שליש מכמות הפודינג ומשטחים לשכבה אחידה מעל הפירות.
  5. מפזרים שליש מכמות הג'לי מעל שכבת הפודינג.
  6. חוזרים על השכבות פעמיים נוספות.
  7. מסיימים בשכבת קצפת. מניחים לקינוח לעמוד בקירור לפחות שעה, לספיגת הטעמים.

 

>> דבי מצקין היא מתכונאית, מארחת ומרצה שמציעה לחלוק את הידע שלה ואת כישוריה בסדנאות בישול, אירועי בוטיק והרצאות בהן היא מספרת את סיפור חייה המרתק.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד