
השתמשו באגוזים טבעיים שאתם אוהבים, ככה המנה תקלע בול לטעמכם (צילום: עדי כהן סימן טוב)
מרכיבים
- 1 כוס (100 גרם) אגוזי מלך טבעיים טחונים או שלמים
- 1 כוס (100 גרם) שקדים שלמים או טחונה, מולבנים
- 4 כפות טחינה גולמית
- 4 כפיות סילאן
- 1/4 כפית מי ורדים (לא חייבים)
- שקדים טחונים או פתיתי קוקוס (לציפוי)
אופן הכנה
- טוחנים יחד את כל המרכיבים במעבד מזון, עד לקבלת תערובת אחידה. אם משתמשים באגוזים ו/או שקדים שלמים, אפשר לטחון למרקם גס או עדין יותר - לפי טעמכם.
- מרטיבים את הידיים, בוצעים חתיכות מהעיסה ומגלגלים אותן לכדורים. אם רוצים, מגלגלים בשקדים טחונים או בקוקוס לציפוי. מגישים.
>> רוצים להפוך את החטיף לקינוח? הגישו אותו על יוגורט סויה, עם זילוף סילאן וכמה פרחי ורדים מיובשים ואכילים.
עדי כהן סימן טוב
היא בלוגרית אוכל ומנחת קורסים וסדנאות לבישול בריא וטבעוני

יש לנו גם כדורים טבעוניים מופלאים למנה עיקרית