
השתמשו ביין שאתם אוהבים לשתות ואז התבשיל יצא בדיוק לטעמכם (צילום: אפיק גבאי)
מרכיבים
5-4 מנות
- 500 גרם לחי עגל, נקייה משומן
- 1 ק"ג זנב שור
- 1 בצל גדול
- 1 גזר גדול
- 1 ראש שום
- 1/2 ליטר יין אדום שאוהבים
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכניסים לסיר את כל המרכיבים ומוסיפים מים לכיסוי.
- מביאים לרתיחה על אש גבוהה ולאחר מכן מנמיכים אותה.
- ממשיכים לבשל עד שהבשר מתפרק לגמרי מהעצמות (8-6 שעות)
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
המתכון מתוך "ספר של בשר", מאת אוהד קויתי וגילי בן שחור, שעובדים עכשיו על פרויקט ההמשך "ספר של אדמה", לתמיכה - לחצו כאן