
לשימוש הכתבה בלבד אוכל קינוח טורקי דבי מצקין
(אזהרה: הרבה פעמים שערות חלבה נוטות להגיע לפה של המכין)
מרכיבים
10-8 מנות
- 1 ק"ג של גלידה שאוהבים
- 250 גרם שערות חלבה
- 3-2 כפות גדושות טחינה גולמית
- 100 גרם פקאן סיני
- 4 כפות סילאן
אופן הכנה
- שמים בבקערת הגשה גדולה את הגלידה.
- מפזרים למעלה את שערות החלבה ומזלפים את הטחינה הגולמית.
- מפזרים את אגוזי הפקאן ומזלפים מעל סילאן.
- מגישים למרכז השולחן.
>> דבי מצקין היא מתכונאית, מארחת ומרצה שמציעה לחלוק את הידע שלה ואת כישוריה בסדנאות בישול, אירועי בוטיק והרצאות בהן היא מספרת את סיפור חייה המרתק.