תבשיל ירקות בטריאקי (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
(4 מנות)
- 2 כפות שמן
- 1 בצל בינוני, קצוץ גס
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות, חתוכות גס
- 200 גרם פרחי ברוקולי, שטופים היטב
- 1 גזר גדול, חתוך לחציי טבעות
- 1/2 גמבה, חתוכה גס
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 1/4 כפית מלח
- קורט פלפל שחור
- 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים בו את הבצל כ-3 דקות.
- מוסיפים את הפטריות, הברוקולי, הגזר והגמבה, מערבבים, מכסים ומבשלים 17-15 דקות, עד שהירקות מתרככים. מערבבים מדי פעם. אם התבשיל מתייבש, מוסיפים כ-1/4 כוס מים.
- מוסיפים את הטריאקי, המלח והפלפל ומערבבים עד לציפוי. מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים שוב ומבשלים כדקה נוספת. מסירים מהאש ומגישים.
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...