
עם רדת השמש זוכים אורחי המלון ליהנות ממשקה הפי-האוור בבר המלון, בחצר הפנימית ועל גג המלון המשקיף לנוף מרהיב של 360 מעלות שכולל את פנורמת העיר וחוף הים של תל-אביב. המלון שוכן בסמיכות לשכונת נגה ובמרחק הליכה קצר מנווה צדק, חוף הים, מתחם התחנה ושוק הפשפשים. השילוב של המבנה הייחודי עם המיקום המדויק מציע הזדמנות לחופשה שלא תשכחו.

מלון עם היסטוריה
סיפורו של The Drisco Tel Aviv החל עם פתיחתו של מלון היוקרה הראשון מחוץ לחומות יפו, מלון ירושלים, אי שם בשנת 1870. מאז ועד היום עבר המלון גלגולים אחדים עד שנרכש מחדש, עבר תהליך מוקפד של שחזור, והפך למלון המחבר בין היופי של העבר ובין נוחות ההווה. המלון מיצב עצמו כיום בין בתי המלון האיכותיים והיוקרתיים בארץ, ובאמתחתו שלל פרסי אירוח בינלאומיים.
המבנה הראשון - מלון ירושלים ההיסטורי - היה בתחילה חלק מהחזון של קבוצת משפחות אמריקאיות שהגיעו לארץ ישראל ב-1866. הקבוצה הקימה את המושבה האמריקאית-גרמנית, שבמסגרתה בנו האחים דריסקו בית אבן בן שלוש קומות שנועד לשמש מלון. ב-1870 התחלפו הבעלים והמבנה נפתח בתור מלון היוקרה הראשון מחוץ לחומות יפו ושמו: מלון ירושלים. במלון זה התארחו עשירי אמריקה, אנגליה וגרמניה, בהם פמלייתו של הקיסר וילהלם השני ורעייתו בעת ביקורם בארץ ב-1898, והוא פעל בהצלחה עד 1940.
בית נורטון הוא מבנה עץ של שתי קומות, שנבנה בשנת 1866 כחלק מהמושבה ויועד לשמש בית מגורים. גם הוא עבר גלגולים רבים ואף ננטש, עד שבשנת 1988 שופץ והפך לביתה של מסעדת קרן המפורסמת של השף חיים כהן.

כאשר נרכשו שני המבנים לטובת הקמתו של The Drisco Tel Aviv, הם עברו בתחילה שימור מעטפת. בהמשך החל השלב המאתגר של שחזור פנים המבנים, במטרה לשמר את יופיו המרהיב של המקום. כל אחד מגלגוליהם של שני המבנים הותיר את חותמו - העיצוב המקורי של האחים דריסקו היה אמריקאי קולוניאליסטי ובהמשך, כאשר נמכר הבניין לטמפלרים, התווסף לו סגנון המאופיין עם התקופה האקלקטית.
מחווה למסעדה ההיסטורית של המלון
מסעדת GEORGE & JOHN שואבת מעברו ההיסטורי העשיר של המלון ומחזירה אל התודעה את סיפורם של האחים דריסקו.
אחרי יותר מעשור בסצינה הקולינרית הישראלית, עובר שף תומר טל לקדמת הבמה, לאחר שבשנים האחרונות שימש שף בפועל של חיים כהן. המסעדה החדשה מושתתת על שילוב תרבות הקז'ואל עם דקויות מטבח עילי. "עבודה של שנים לצד השפים המובילים בארץ הכינה אותי לרגע הזה", אומר טל. "יש בזה אפילו מן הסימבוליות - מלון דריסקו נמצא בלוקיישן שבו פעלה בעבר מסעדת 'קרן' המיתולוגית של חיים כהן, שבשנים האחרונות שימש לי מנטור. ההיסטוריה של דריסקו היא חלק בלתי נפרד ממנו ואני שואב ממנה המון השראה".

שף תומר טל מציג בדריסקו את מסעדת השף הראשונה שלו. כצעד ראשון ביקש לשנות את מיקום המסעדה ולהעלותה למפלס הכניסה ובכך להפיח רוח חדשה בחלל שבו פעלה המסעדה ההיסטורית במלון ירושלים. מפלס הכניסה, שהינו חלל יוקרתי, עם תקרות גבוהות, עמודי שיש וציורי קיר, שימש אז לאירוח שועי עולם ובימינו הוא יחבר בין החדש להיסטורי.