מרכיבים
כ-3 מנות
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל, פרוס לחצאי טבעות
- 300 גרם (2.5 כוסות) קוביות דלעת בגודל של 2 ס"מ
- 2 קישואים קטנים, חצויים ופרוסים
- 1/4 כפית מלח
- 1 כפית סילאן
- 1/2 כפית מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר עם ציפוי שלא נדבק ומטגנים בו את הבצל במשך כמה דקות, עד להזהבה קלה.
- מוסיפים את קוביות הדלעת, הקישואים ואת 1/4 כפית המלח ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית נמוכה 20-15 דקות, עד לריכוך.
- מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומבשלים 5-3 דקות נוספות על אש בינונית.