כמה פשוט, ככה טעים: תבשיל מזין בשלושה צבעים עם דלעת וקישואים

לפני ששוב תצטרכו לחמם תנורים לקראת ארוחת החג הבאה, הכינו מנה מהירה וקלילה שתאפשר מנוחה גם לגוף, גם לכיס וגם למכשירי החשמל במטבח

אפרת סיאצ'י

|

02.10.19 | 08:44

  (צילום: אפרת סיאצ'י)
 

מרכיבים

כ-3 מנות

 

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, פרוס לחצאי טבעות
  • 300 גרם (2.5 כוסות) קוביות דלעת בגודל של 2 ס"מ
  • 2 קישואים קטנים, חצויים ופרוסים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית סילאן
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

 

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר עם ציפוי שלא נדבק ומטגנים בו את הבצל במשך כמה דקות, עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את קוביות הדלעת, הקישואים ואת 1/4 כפית המלח ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית נמוכה 20-15 דקות, עד לריכוך.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומבשלים 5-3 דקות נוספות על אש בינונית.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד