כמה פשוט, ככה טעים: תבשיל מזין בשלושה צבעים עם דלעת וקישואים

לפני ששוב תצטרכו לחמם תנורים לקראת ארוחת החג הבאה, הכינו מנה מהירה וקלילה שתאפשר מנוחה גם לגוף, גם לכיס וגם למכשירי החשמל במטבח

אפרת סיאצ'יפורסם: 02.10.19 08:44
  (צילום: אפרת סיאצ'י)

מרכיבים

כ-3 מנות

 

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, פרוס לחצאי טבעות
  • 300 גרם (2.5 כוסות) קוביות דלעת בגודל של 2 ס"מ
  • 2 קישואים קטנים, חצויים ופרוסים
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית סילאן
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם

 

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר עם ציפוי שלא נדבק ומטגנים בו את הבצל במשך כמה דקות, עד להזהבה קלה.
  2. מוסיפים את קוביות הדלעת, הקישואים ואת 1/4 כפית המלח ומערבבים. מכסים ומבשלים על אש בינונית נמוכה 20-15 דקות, עד לריכוך.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומבשלים 5-3 דקות נוספות על אש בינונית.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...