עירית ברנר בדקה: נשנושי גזר "טעם הטבע" של שטראוס שעשו עלייה

מתאימים לנשנוש או לבישול, עם מרקם קראנצ'י. כתבת הצרכנות של "לאשה" בדקה את הגזרים הקטנים "טעם הטבע" של שטראוס, שכיכבו באירופה והגיעו לקיבוץ סעד

עירית ברנרפורסם: 22.07.19 10:33
נשנושי גזר עם מרקם קראנצ'י שאפשר לנשנש או לבשל. "טעם הטבע" של שטראוס  (צילום: סטודיו שטראוס)
נשנושי גזר עם מרקם קראנצ'י שאפשר לנשנש או לבשל. "טעם הטבע" של שטראוס (צילום: סטודיו שטראוס)
נשנוש גמדי

 

מה: "טעם הטבע" של שטראוס, גזרים קטנים (Snack Carrots) רחוצים ולא קלופים, לנשנוש או לבישול.

כמה: כעשרה שקלים לאריזה במשקל 280 גרם. =להשיג ברשתות השיווק.

אמרו: זן ייחודי של גזרים שפותח באירופה ומגודל כיום בקיבוץ סעד שבנגב. המרקם קראנצ'י ופחות סיבי מגזר רגיל.

עוד משהו: הגזרים חמודים ונאים, והם מככבים בשווקים פתוחים באירופה. מה עשיתי איתם? צירפתי לקדירת עוף, והם הוסיפו מעט מתיקות לתבשיל וגם מראה יפה.

 

הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אז איך בודקים? מבשלים, מכינים. מנסים על אמת, בדיוק כמו שעושה כל אחת מאתנו בבית, במטבח, בגינה, במכונית, בטיול או ברחוב. המסקנה (והציון) נמדדים לפי פרמטרים ברורים: האם זה טעים? האם זה עובד? האם זה מועיל? והעיקר: האם זה משתלם ונותן תמורה ראויה לכסף.

לכל ההמלצות הקליקו:
https://xnet.ynet.co.il/home/0,7340,L-26532,00.html