 
                                            
                                                        
                                                             לשימוש הכתבה בלבד אוכל כדורי סלק נרקיס פרסבורגר
                                                            (ראו אותם נעלמים - כדורי 'על' מסלק ושיבולת שועל)
                                                        
                                                    
                                                מרכיבים
- 1/2 1 כוסות שיבולת שועל
- 1 סלק מוכן לאכילה (מאודה, אפוי או קנוי מוכן)
- 1/4 כוס פתיתי קוקוס
- 1 כף פשתן טחון
- 2 כפות חמאת שקדים
- 5 תמרים מגולענים, שהושרו במים רותחים עד לריכוך
- 2-1 כפות זרעי צ'יה
- חופן אגוזי מלך טבעיים ו/או פקאנים
לציפוי
 אבקת קקאו, פתיתי קוקוס, זרעי צ'יה
אבקת קקאו, פתיתי קוקוס, זרעי צ'יה 
אופן הכנה
- טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון, עד לקבלת תערובת במרקם של קמח. מוציאים ושומרים בצד.
- טוחנים את הסלק למחית חלקה. משאירים במעבד מזון כמות של חצי כוס.
- מוסיפים את יתר המרכיבים למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת מחית נוחה לעבודה.
- יוצרים כדורים, מגלגלים אותם בציפוי ומניחים בצלחת הגשה. שומרים בכלי אטום במקרר.
למתכונים מזינים וטעימים נוספים של נרקיס פרסבורגר, כנסו לבלוג או לעמוד האינסטגרם שלה
 
         
         
           
           
           
           
         
           
           
           
           
           
               
             
             
             
                       
                               
                               
                           
                          