
חזה עוף מוקפץ עם נודלס וברוקולי ברוטב חמאת בוטנים (צילום: שני הלוי)
מרכיבים
3-2 מנות
לרוטב חמאת הבוטנים
- 1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
- 3 כפות חמאת בוטנים טבעית חלקה
- 3 כפות רוטב סויה
למוקפץ
- 1/2 שקית נודלס מאסטר שף
- 1/2 ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
- 3-2 כפות שמן
- 1 חזה עוף שלם, חתוך לרצועות
- 3 כפות קורנפלור
- שומשום (להגשה)
אופן הכנה
- הרוטב: שמים בקערה את כל המרכיבים וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.
- המוקפץ: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
- מרתיחים מים בסיר וחולטים את הברוקולי כחמש דקות, מסננים.
- מחממים את השמן בווק גדול. מערבבים את רצועות העוף עם הקרונפלור עד לציפוי אחיד מכל הצדדים ומעבירים לווק. מקפיצים כדקה או עד שהעוף משנה את צבעו.
- מוסיפים את הברוקולי והנודלס, מערבבים וממשיכים להקפיץ.
- מוסיפים את הרוטב, מערבבים עד לציפוי אחיד, טועמים ומתקנים תיבול. כאשר העוף מוכן לגמרי, מורידים מן האש, בוזקים שומשום מעל ומגישים.
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף